Eldkvarn, del 1

Vi är på turné, jag och två bröder. Det är Eldkvarn, Eldkvarn och åter Eldkvarn.

Igår dessutom en försvarlig mängd öl, trassel med PIN- och PUK-koder hos vissa och polsk korv. Som vanligt är Helsingborg en stad där det alltid finns äldre damer med rollatorer på pubarna och runt hörnet från hotellet – som fått en skön uppfräschning – ligger en polsk livsmedelsbutik. Jag är inte helt säker på vad det är för korvar vi köpte, men de gjorde sitt jobb, tror jag…

Låtlistan igår (om jag tolkar mina kråkfötter och det begränsade minnet rätt):

I skydd av mörkret – Nedför floden – Kungarna från Broadway – Småstadskväll – Fritt land – Kärlekens tunga – Varje steg du tar – Min brud – Å hej, å hå – Största skvallret i stan – Ikväll – Alice – Bebopalulaland (eller hur den nu stavas) – Barn av sommarnatten – Blues för Bodil Malmsten – Mina stjärnor har slocknat – Chevrolet – Lilla Sofie – Fulla för kärlekens skull – Pojkar, pojkar, pojkar – Vägen till paradiset – Jag är det hjärta du har väntat på

En bra början, men jag misstänker att det blir bättre ikväll. Nu är det buffédags. Det blir ännu en kväll en bra bit från GI-träsket. Fint är det.

Dagens bloggande är därmed lite mindre av det vanliga, men jag samlar väldigt fina uppslag i tankarna. Något säger mig att det kan bli ett fantastiskt nedslag i natt (eller i morgon bitti).

Dags att bli full för kärlekens skull …

5 reaktioner till “Eldkvarn, del 1

  1. Du är på söder mannen… Där rullatorer och polska korvar flockas med ringduvor och cashewnötter. Se nu till att rulla hatt, bli full för kärlekens skull och tänk ut vackra tankar att skriva om. Och får du för tråkigt bland de polska korvarna så kan jag alltid säga åt dig att spankulera åt andra hållet in i staden och ta dig en fashionabel varm choklad på Chocolatte.

  2. Åsa – ska se om vi orkar ta oss bort. Det är brunchspelning strax och sen mer musik ikväll 🙂

    Tvillingen – tack.

    Bittan – det är strålande

    Marie – fin stad, tack för tummarna 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s