8 reaktioner till “Tusen filmer

 1. Ja.. Jag kan lägga till Space Truckers på den. Dennis Hopper kör fyrkantiga grisar i rymden: Ge tillbaka den timmen och de hjärnceller som lagrar infon!

 2. Mariafia – Jag gillar Eva Röse, men inte ens det kan få mig att titta på den filmen, jag får ont i hela kroppen bara av tanken.

  Åsa – Fast, det är ju i och för sig Dennis Hopper … men, okej – det lät riktigt illa.

  Colour – Varsågod, fröken.

 3. Jag såg precis på Nyhetsmorgon (tv4) där några av skådisarna (Bergqvist, Petrén och Kyle) var med och pratade om filmen.
  De såg alla tre mer eller mindre plågade ut varje gång det visades någon scen ur den nya filmen, de var nog väl medvetna om vilken dynga det var (framförallt Bergqvist tyckte jag verkade mest miserabel, men det är ju iofs inget ovanligt för honom).

  1. Jag har tänkt på det ibland. Hur känns det att sitta och flina upp sig när man vet att det man just gjort är rena skiten?

   En sak som jag måste få ur mig förresten: Varför i hela ”##€#%%€%#€”# vill man väcka liv i Åsa-Nisse?

 4. Hähä, sant. Hade en tyskalärare som insåg att vi var bortom räddning, och därför ”lät” oss se klassiska Åsa-Nisse-filmer på lektionstid. Undrars om inte långrandigt traggel med aus, außer, bei, gegen, über är bättre än Åsa-Nisse trots allt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s