Den stora Svennefieringskonspirationen

Jag fick ett ytterst oroväckande mejl till jobbet i morse.

Aaaaaaaargh. Alla som känner mig vet hur allvarligt det här känns. En lång harang om en man som, trots min kärlek till sommaren, får mig att längta till hösten så fort jag hör en radioröst säga: … och här kommer en skön sommarlåt.

Jag har för alltid tappat lusten att sitta kring lägereldar, vandra barfota i sanden och ha grillfest vid havet där vi dricker Pripps Blå – allt tack vare denne Ledin.

Och vad händer? Jag får ett mejl om att jag är utvald och kan köpa biljetter till hans krogshow innan de släpps till allmän försäljning. Aaaaaarghhh …

Säljtexten avslutades förresten med: Sommaren är kort men i höst är han din! Och han kommer göra allt för att göra dig lycklig! Aaaaaaaaaaaarggghhhhh!!!!!

Lite senare fick jag ytterligare ett mejl:

Fantastiskt, halva priset på Foppatofflor, skon som Gud glömde.

Kort därefter landade ytterligare ett mejl i boxen:

Fint, där satt ett grymt, svennefierat hattrick. Nu hinner jag inte skriva mer. Jag ska köpa biljetter till Tomas Ledin och på premiären ska jag sitta längst fram och klappa takten i mina nya, fina Crocs – och klappa så yvigt att alla ser min tribal.

… undrar vad det är på TV4 ikväll?

6 reaktioner till “Den stora Svennefieringskonspirationen

  1. shit, det slår nästan min torsdag. Jag skall på party på mässan med undehållning av *trumvirvel* Rydell & Quick (bandet som kört 80-talsretro sen – ja, 1980).

    1. Wow, jag vill minnas att R&Q var pausunderhållning på Ryavallen i Borås en gång. Det var det värsta jag sett – och då växte jag ändå upp på Nya Ullevi där pauserna fylldes av pensionerade gubbar från Kungälv som utförde något slags 40-talsgympa.

  2. Usch! Själv fick jag Ledin-reklamen hem i brevlådan. Får man göra så utan att riskera något straff? Inte ens dagsböter?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s