Feg och stel

”Var det här det önskades en rejäl helkroppsmassage med extra tid ägnad åt en trött, sliten och stel kontorsrygg?”

Jag hade nyss öppnat dörren och stod och fånstirrade på Chewbacca från Star Wars. Han hade en massagebänk under ena armen, diverse eteriska oljor i väskan och en packe frottéhanddukar under andra armen.

”Nej, det har nog blivit ett misstag”, sa jag och log försiktigt.

”Okej”, sa Chewie. ”De måste blandat ihop dig med någon annan på tidsbokningen.” Sen gick han nedför trappan, slängde vårdslöst bort handdukarna, plockade fram en telefon, ringde ett nummer och återgick till klassisk Chewbaccavokabulär när han skällde ut sina kollegor på massageinstitutet.

Jag stängde dörren och gjorde mig redo för att sova. Feg och stel.

3 reaktioner till “Feg och stel

  1. Haha, ska vi kanske ta en crashcourse i att bli snabbtänkta eller modiga nog småljuga 😉 Jag önskar jag hade ropat – ta min rygg först så får du gå dit du borde sen-. *Suck* nu fick du mig att drömma om massage, jag är sååå trött idag och ingen knackar på min dörr inte…

  2. Carina – kommer han tillbaka, så gör jag det – om han inte slår livet ur mig.

    regnnatt – låter bra och du har så rätt, idag hade massage suttit fantastiskt bra och inte heller här knackas det på någon dörr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s