Jag är överallt

Så här såg det ut i morse i Göteborgs-Posten. Jodå, killen till vänster i kockkläder är ingen mindre än den här bloggaren. Jag älskar verkligen Liseberg, men ställde upp ändå.

… och vill ni se på andra bullar, kom in i mitt kök, eh?

Inne på IFK Göteborgs hemsida görs det samtidigt reklam för en kommande hemmamatch och vem står där, mitt i bild, och håller upp halsduken? Ja, ni gissade rätt – en något nedtonad fotbollssupporter, vilket bilden motsäger rätt så kraftigt.

Jag är en sån jävla linslus. Nåja, så länge jag inte blir plåtad på Way out West så är allt lugnt, där ska jag nämligen vara 100 % mig själv och det ska enkom upplevas live.

9 reaktioner till “Jag är överallt

 1. Vad var det för en klant till copy writer som kom på det där med andra bullar? 🙂
  Själv höll man sig lite diskret bakom sin halsduk strax ner till höger från dig sett, men så är man ju inte fullt så stor linslus heller…

  Funderar på ha en tävling under WoW. Den förste som laddar upp en nytagen bild på min Facebook-logg på en berusad Johansson vinner en biljett till fiskrenset – blåvitt… Allt för att hålla dig het i strålkastarljuset. Vad sägs?

 2. Underbart! Vem vet vad detta kan leda till? Modellkontrakt? Snuskiga inviter? En fribiljett till Tomas Ledins show på Rondo? 😉 Världen är full av möjligheter!

 3. @Knockando – kalla mig konstig, men jag tror vi lägger ned den tävlingen, va 😉

  @Mariafia – när du skrev Ledin blev jag lite rädd …

  1. 🙂 Inte direkt, va? Det skulle förvåna mig om det fanns groupies till statister på bilder på internet. Jag har förvisso gjort rätt många direktsända tv-program och varit veckans gäst på Radio Göteborg, men det var länge sedan och rörde tyvärr den mörka sidan av fotbollen. Det är inget som gör mig till hett villebråd på krogarna: ”Du, var det inte du som debatterade med Siewert Öholm 2002?” … ”Åh, jag älskade din enda replik när du gästade Lennart Ekdahl” … ”Har inte jag sett dig på Västnytt?” … ”Andreas Johansson? Var har jag hört det namnet förr? Jo, i Radio Ljusdal, va?”

   1. Eh, då kan vi knappast vara mediakändisar ihop, heller. Sist jag hade min stund i rampljuset var för nio år sedan då jag blev intervjuad av den lokala lokaltidningen (ja, det ska stå ”lokala” två gånger) om varför jag köpte begagnade kläder. Räknas väl inte direkt, eller hur? (Fast jag var med på bild!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s