Jesus är en kvinna

Bevisen:

  • Hennes röst kan förvandla vatten till vin.
  • Hennes röst kan få blinda att se.
  • Hennes röst kan få lama att gå.
  • Hennes röst kan få de döda att leva igen.
  • Den som lyssnar till hennes röst skall aldrig dö.

Jag pratar om Heather Nova. Hon är makalös. Vilken röst. Jag skulle vilja lägga mig på den ljudvåg hon skapar när hon sjunger och färdas med tonerna till ett universum så mycket större än det vi känner. Det är så vanvettigt fint när hon släpper loss all sin kraft.

Jag står två meter från henne. Hon är vacker när hon ler mot oss. Sen börjar hon sjunga och hade jag varit världens starkaste man hade jag ändå inte kunnat ta ett steg därifrån. Jag är fullständigt trollbunden. Hennes röst är som ett tidvatten som bara sköljer över mig gång på gång.

Engelsmän uttrycker det jag kände i kväll alldeles utmärkt: absolutely beautiful.

Heather Supernova!

2 reaktioner till “Jesus är en kvinna

  1. Tiden liksom bara stannar upp, samtidigt som något i stil med en behagligt förlamande feberfrossa infinner sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s