När internetgeeksen tar över marinkåren

God morgon, flickor. Får jag se ett BFG. Klockan är 03.30, AYT? Jag hör inget! Vad är det här för CAUL?

Och du, gör dig av med ditt BAS. Va? Är det för tidigt för dig? DILLIC. Hör du det? DILLIC.

Okej, om någon vill bli BIC i dag så vill jag se den personen COTFL nu, ASAFP.

Inte det, fjollor? Då kan ni räkna med EIF idag. BBIAF, ska hämta piskan, ni ska bli BBR. BBFN.

(tio sekunder senare)

DND, allihopa och det är EOD på det. Det blir fan inte EZ idag, F2F, FFS!!! Herregud, ni är ju FUBAR allihopa FCOL.

Bra, korpral, G1. Du kan det här med GD&RF. Ni andra, sa jag GD&WVVF? Nej, ni är GIGO, för satan, GMAFB. Jag borde be er GOOH, men det är GTABO på er. Du i hörnet, du som är en JAFO, ditt beteende är N/A. Du är här, men AWOL. OMFG, det är OTF för dig. Ned på marken, det här är PT, det är AFK och IRL.

Sluta upp med det där, tvätta bort ditt LOL ur fejset. Ned i gyttjan och ROFL. Ge mig 20 LMAOROTF. Va? Inget kul, nä jag tänkte väl att det skulle stoppa dig från att LMFAO.

IMHO, ni är allihopa POS och SOB. IAIYH, men fan inte i musklerna.

PRTO, det här är QED, en barnunge klarar det men ni har SNFIAA. Ni där borta, STFU. Va? För tufft – SUNOILTY på dig, du är SOL idag. Din lilla häck är min. Skoskav? TFB, tro inte att du får någon TLC, det vore väl TFE, TFDS. Ser jag ut som en teddybjörn? TBNT på den inviten, Shirley. TS är mitt svar på allt ert gnäll. WGAS om ni har skoskav i krig, tror ni Charlie säger WTF? Nä, han tänker WYSIWYG och knäpper er som fallfrukter. Och det finns inga extraliv i krig. Ni är WAFWOT hela bunten och Y3 till döddagar, YBYSA att YSS, kretiner. Game over. Utgå!

2 reaktioner till “När internetgeeksen tar över marinkåren

  1. Jag fattar absolut ingenting. Är det ett tecken på att jag är alldeles för gammal och ute, eller är det ett tecken på att jag har ett liv?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s