Mitt automatiska dagtalsvar

”God morgon, Anjo. Detta är ditt automatiska dagtalsvar. Välj 1 om du är bakis, 2 om du är på gott humör eller 3 om du är svårt misantropisk idag.”

<2>

”Välj 1 om du tänker fortsätta irritera dig på att en chefredaktör jämför fotbollsfans med högerextremister, 2 om du tänker orera mer än du redan gjort om den senaste pengarullningen i Göteborg, 3 om du står över det och ser att det finns en vacker dag att vårda istället.”

<3>

”Välj 1 om du är helnöjd med gårdagens fina kalas och alla sköna människor du mötte där, 2 om du har jobbångest inför morgondagen, 3 om du är trött på dig själv för att du knappt masat dig upp än, 4 om du vill dra något gammalt över dig och bara sucka till det blir kväll.”

<1>

”Välj 1 om du inte är nöjd med ditt utseende, 2 om du känner att du måste se bra ut i andras ögon för att anse dig vara värd något, 3 om du är oroad över din vikt, 4 om du blir allt mer harmonisk dag för dag.”

<4>

”Välj 1 om du har extrem skrivarlust, 2 om du har extrem skrivarångest, 3 om du har en kreativ kris, 4 om du har tappat tron på ditt skrivande, 5 om du har extrem skrivarlust, men idag ändå kommer att titta rätt mycket på fotboll, tända adventsljus och glida långt bort i tankarna, fast med pennan och blocket nära dig.”

<5>

”Välj 1 om du tänker bota din lilla sväng av trötthet med kebabtallrik, 2 om du tänker äta thailändskt, 3 om du faktiskt tänker nyttja något av det du har i frysen istället.”

<3>

”Du är redo för den här dagen. Tryck 1 om du vill ändra något av valen, annars lägg på luren.”

<KLICK>

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s