Okej, jag är fascist!

Allt började väldigt oskyldigt. Bara en tanke. En lust att förändra något, förbättra en liten, liten detalj. Göra min värld till en lite bättre plats, bara lite bättre.

Det urartade. Jag tappade besinningen fullständigt.

Jag kände berusningen, den där äckligt odemokratiska lusten att skaffa mig total makt över saker och ting.

Jag blev nästan upphetsad över tanken att marschera nedför gatan, varje dag nästa vecka, och visa att här är jag och propagera att jag står för det enda rätta.

Jag blev besatt, fanatisk – och så otroligt målmedveten.

Nu, när pulsen lugnat sig och jag kan beskåda mitt verk, detta monument över min fanatism, kan jag också erkänna allt. Här och nu blottar jag min strupe inför er. Inga undanflykter från mig kommer ni att få höra, inga alls.

Jag är en fascist. En lunchlådefascist. Jag var en demokratisk uteätare, villig att ta in mångkultur i form av olika lunchhak. Jag är en lunchlådefascist och jag har skygglapparna på (eventuellt använder jag grytlapparna till det).

Voila, mitt monument.

Hell, Anjo!

10 reaktioner till “Okej, jag är fascist!

 1. Haha, du är bara för go, min frys är tom så den skulle behöva fyllas med lunchlådor, feel free to choice the menu;)

 2. Själv är jag mer intresserad av att få tillgång till innehållet.
  Tomma lådor har jag – gott om.
  Kom!
  Hälsa på! 😉

 3. @Carina – kan jag, kan du (sagt lite käckt coachigt)

  @Malin – jag vet, jag är lite periodare själv.

  @A – i går hade jag nästan inga tomma lådor alls, hade varit patetiskt att laga och sen inte kunna förflytta det hemlagade …

 4. Jag är en periodare av stora mått. Det innebär ibland att jag äter på McDonald’s två gånger i veckan och ibland att jag slaviskt äter enbart medhavd mat. Senast jag lagade storbatch av matlådor blev det 26 stycken. De räckte ett tag…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s