Lyckovirrvarr

Jag rusar mer än jag någonsin gjort. Det finns ingen trötthet. Pulsen är vansinnig. Jag är lugn. Jag är en orkan och virvlar runt. Mitt hjärta andas ut i orkanens öga. Min själ styr allt. Jag faller. Jag flyger. Jag stiger. Jag svävar. Jag landar. Jag ler. Jag förstår allt. Skakar på huvudet. Ser sången i dina ögon. Somnar i mörkret. Vaknar i ett skuggigt himmelrike. Varje andetag från dig är en soluppgång och ett löfte. Snuddar. Rör dig. Rör mig. Mot dig. Till dig. Intill dig. Jag vill somna och nå i morgon fortare. Jag vill vara vaken och behålla i dag. Bara några sekunder till. Bara ett andetag. SMS. Frågor. Svar. Bekräftelser. Skrattar åt likheter. Delar värderingar. Byter värme. Söker. Finner. Rusar. Stannar. Älskar. Mer och mer. Och ännu mer. Här och nu.

En reaktion till “Lyckovirrvarr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s