Vad gör jag på jobbet egentligen?

Allt som oftast skriver jag från morgon till relativ sen eftermiddag. Men, ibland åker jag bort och i somras åkte jag till Västberga och hängde på filminspelning i två dagar (okej, jag gick även på puben i Midsommarkransen och till en annan pub på Södermalm).

Resultatet från min och kollegorna utflykt kan ses på tv nu och finns även här.

Vi hade väldigt kul när vi spelade in och ungarna som deltog var fullständigt magnifika. När jag blir stor ska jag nog bli barnstjärna jag också. Man får äta godis, dricka cola, kolla tecknad film och spela Playstation hela dagarna. Wow.

 

2 reaktioner till “Vad gör jag på jobbet egentligen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s