Vaknar med en lögn på handleden

Det står BULLSHIT där. Det är inte sant; gårdagen och natten var verkligen inte bullshit. Jag var osedvanligt munter på eftermiddagen, särskilt efter ett uppfriskande samtal med min agent och tillika världens coolaste människa i Stockholm. Att jag inom kort måste åka till den staden och bara trivas är helt klart.

Kvällen förde mig till Hey it’s Enrico Pallazzo och deras stora kalas. Jag gick med tydligare steg än på länge, inte längre nöjd med att röra mig i skuggorna och sen åka ensam hem – att jag sen var helt inne på att åka självsam är en helt annan sak.

Det var exakt den kvällen och natten jag behövde; livemusik, öl, vin, sprit och fantastiska vänner i mängd. En söt arkitekt och jag spelade äkta par, jag poseringskysste en kändis (vilket lär visas upp på Facebook och kontoret), skrattade, log, levde, rullade hatt och lyssnade noggrant på goda råd från en klok fröken om en gemensam bekant. Som vanligt hade Ganslandt & co fixat en magiskt bra fest.

När klockan nästan slog fyra gled taxin österut. Jag njöt av stillheten när jag hoppade av lite tidigare och gick mot sömnen samtidigt som gryningen smög sig på.

Jag var bra full och bra-full. Idag är jag härligt bakfull, lyssnar på My Morning Jacket och ser framåt. Allt annat är svårt när jag inte har några ögon i nacken.

Likväl som jag behövde spy för ett par veckor sedan behövde jag nattens virvlande berusning. Den gjorde enbart gott.

Solen kräver mig nu. Det blir en bra dag och steg för steg, sekund för sekund blir jag vackrare och vackrare. Allt är fint.

6 reaktioner till “Vaknar med en lögn på handleden

  1. Det låter det. 🙂 Och Stockholm.. Ja, när kommer du? Jag tror vi har mer att prata om än det vi hann över kaffet senast.

  2. Härligt! Och jag ställer mig i kön och hoppas att när du är i Sthlm finner en strax för en fika, ett glas vin eller vad det nu må vara. Det vore fint som sjutton nämligen, tycker jag.

  3. @JCMAS: Det tror jag också, tid är inte bestämd, men det blir under tidig sommar tror jag. Givetvis ses vi då.

    @Plastfarfar: Det var det, tack 🙂

    @Colour. Givetvis. Vore skandalöst att missa dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s